Tudtok róla, hogy az East Anglia egyetem szerverét még a tavaly összel meghekkelték?
http://blogs.news.com.au/heraldsun/andrewbolt/index.php/heraldsun/commen...

 A hekkerek olyan emaileket és dokumentumokat (1079 emait és 72 íratot) szereztek be, amik azt bizonyítják, hogy az IPPC-ben dolgozó ismert tudósok az ember okozta klimaváltozás okát elferdítik és meghamisítják.
http://www.eastangliaemails.com/emails.php?eid=1052&filename=1255523796.txt

 Olyan emailek olvashatók itt, mint: "Ha úgy gondoljátok, hogy S. egy klimaszkeptikus, akkor keressetek egy ürügyet és kidobjuk.", vagy "Én Michel trükkjét kiegészítettem, ... hogy a csökkenő hőmérségletet eltusoljuk."

 Túlbuzgóság vagy tudatos hamisítás ez?


 Az biztos, hogy ezzel az IPCC, az UNO klimatanács hitelessége nagyon megsérült és sokak számára világos, hogy a véleményalkotás monopoliumát nem tarthatják fenn maguknak. Neves tudósok a "Nature“ folyóíratban a tanács megreformálását vagy feloszlatását követelik.

 Igen, már rég óta apokaliptikus szcenáriókat vizionálnak egysek a földön, ha valami nem történik az ember környezetéhez való viszonyában. Sokan, mint az IPPC a választ is megtalálta, a kulcsszó CO2. A jóslat, a föld hőhalála. A kiválasztott tudósok ugyan a vészjóslataikat az utóbbi években többször felül kellett írják és enyhítsék, de a katasztrófa mellett még kitartanak. Az erős hitűek köreiben még a halvány szkepticizmus is tiltva van, de vannak eretnekek, akik ezt megkérdőjelezik. A lista jóval hosszabb, most egyenlőre ezeket említem meg:

 - Az Alfred Wegener Klimaintézet tanulmánya szerint Grönlandon a jégtakaró egyes helyeken stabil maradt és a déli sarkon a jég szaporodik. Ez egyáltalán nem talál bele a kivánt klímaprognózisba. Gerhard Schulze, a Banberg Egyetem tanára szerint ez ma még nem klímakatasztrófa, de bizony a demokratikus vita katasztrófája. Sajnos a hivatalos vélemény igyekszik a szkeptikusokat nevetségessé tenni és a nem IPCC megbízásából készült kutatásokat elhalgatni.

 - Mojib Latif a Kiel Egyetem klimakutatója szerint az elmult 10 évben a föld hőmérséglete már nem emelkedett és valószínűleg nem is fog emelkedni, mivel az egyes ismert felmelegedett zónák mellett olyan részek is vannak a földön, ahol a hőmérséglet csökkent. Azt, hogy ez egyes kutatók számára nem kedvező valóság, azt a Hadley Klimaintézet is beismerte.

 - A dán Björn Lomborg volt Greenpeace aktívista és a statisztika tudomány profeszora kutatásai azt igazolják, hogy a CO2 okozta klímaváltozás nem bizonyítható. A Time magazin Lomborgot a világ 100 legfontosabb emberévé választotta, ami nem zavarta abban Pachaurit, az IPCC elnőkét, hogy őt Hitlerhez hasonlítsa.

 - Richard Tolt professzort az IPPC-ből kizárták, mert a véleménye nem egyezett a kollegáéival.

 - A New Science volt kiadója, Nigel Calder az IPPC-t megalakulása óta újságíróként követte és megállapította, hogy az UNO által megalakított szervezet nem tudományos, hanem mindif is politikai jellegű volt.

 - Henrik Svnsmark a koppenhágai Világürkutató Intézet munkatársa, akinek tanulmányát a Brit Királyi Tudományos Akadémia nyilvánosságra hozta., ő sem énekelhet az IPPC "kórusában", mert azt a tézist képviseli

A bejegyzés trackback címe:

https://istenszeke.blog.hu/api/trackback/id/tr902428488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása